WordPress Stap 1 - Inloggen

Om je WordPress site te kunnen beheren, moet je eerst inloggen. Om in te loggen ga je naar voorbeeld.com/wp-admin

Voorbeeld.com vervang je uiteraard met jouw eigen domeinnaam. In deze handleiding gebruik in het voorbeeld chocolade-shop.com.

Figuur 1 – wp-admin

Dit brengt je naar het volgende scherm:

Figuur 2 – WordPress Inloggen

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Vink “deze gegevens onthouden” aan als je iedere keer automatisch ingelogd wil worden als je je website bezoekt. Wel zo handig wanneer je je site regelmatig gaat updaten!