WordPress Stap 3 - Nieuw Bericht

Figuur 1 – Berichten overzicht

Klik op de menu keuze "Nieuw bericht" en je krijgt een invulscherm zoals in Figuur 2 hier onder.

Figuur 2 – Nieuw bericht opstellen

In het rechter menu zie je nog een aantal opties:

• Gebruik ‘Bericht tags’ om woorden aan je bericht te koppelen. Voor die woorden kies je de belangrijkste steekwoorden die je in je bericht gebruikt hebt. Die tags zorgen er o.a. voor dat je beter gevonden gaat worden in de zoekmachines.
  • Koppel je bericht aan de categorie uit de lijst met categorieën die je aangemaakt hebt en die het best bij het onderwerp van je bericht past.
  • Gebruik na iedere wijziging die je maakt de knop ‘Publiceren’ of 'Bijwerken' om die wijzigingen op te slaan en zichtbaar te maken voor iedereen op het internet.

Na het publiceren of bijwerken krijg je bovenaan de titel een link waarmee je het resultaat op de site kunt bekijken.